Langin kauppahuone avasi ovensa

Mikä ihana yllätys, kun kotiseudulle Raaheen avautui vähän aikaa sitten uusi kahvila! Siihenhän piti pikimmiten lähteä tutustumaan. Samalla reissulla pääsi kiertelemään Raahen kirppareitakin, joita löytyy useita.

Langin kauppahuone

Jonkin aikaa haeskelin paikkaa, mutta vanhaa puutaloaluetta toki kiertää mielellään. Pekkatorin kupeestahan talo sitten löytyi ovi kutsuvasti avoinna.

Puheensorina tuli jo ovella vastaan, paikka oli täynnä jo aamupäivästä. Kiertelin salongin puolella ja tämän jälkeen pääsin valitsemaan mieluista kahvikuppia erilaisista vanhoista kupeista. Mitä upeita tapetteja, huonekaluja ja vanhaa tavaraa! Talon historia alkoi kiinnostaa.

Puhumattakaan siitä, että tarjoilijoilla oli vanhaan tyyliin asutkin. Lähtiessä vielä nimi vieraskirjaan ja tarjolla olisi ollut myös mukaan myyntituotteita. Vitriinistä löytyi niin suolaista kuin makeaa ja keittolounas on kuulemma suunnitteilla.

Toivon menestystä ja kaunista kesää Langin kauppahuoneen kahvilalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *