Upea Floralia Kempeleessä

Viikonloppuna Oulun seudun ammattiopiston Kempeleen yksikössä järjestettiin Floralia-näyttely, jonka ohessa oli myös moottoripyöränäyttely. Kävimme tällä kertaa vain puutarhapuolella, mutta siinäkin oli nähtävää kyllikseen!

Aluksi kiersimme kasvihuoneen, jossa olivat pysyvät istutukset. Kasvit olivat näyttäviä ja kulku sujuvaa. Tämän jälkeen menimme itse näyttelyhallin puolelle. Siellä oli silmiä hiveleviä istutuksia, vesiasetelmia, lintuja, valoja ja savuakin. En ole itse asiassa ennen näin hienoa kukkanäyttelyä nähnytkään.

Ammattiopistolla on myös kukkamyymälä ja näyttelyn kunniaksi vanhassa tallissa oli kahvio ja erilaisia näytteilleasettajia. Koruja, käsitöitä, keramiikkaa ja tietysti kukkia. Pihalta löytyi lisäksi vielä markkinakojuja.

Floralia

Taustatietona sain tietää, että opiskelijat olivat tiiviisti töissä myös keittiöllä, kaikki kahvion tarjottavat olivat itse leivottuja ja opiskelijat tietysti myös muutoin kaikissa järjestelyissä mukana. Upeaa työtä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *