Kellon Kiviniemessä ja Virpiniemessä

Jälleen kauniina päivänä lähdimme ajelulle, tällä kertaa Oulun pohjoispuolelle Kelloon. Menimme ensin Kiviniemeen, jossa on aivan ihastuttava kalasatama.

Kiviniemessä sijaitsee suosittu Kalapuohi, josta saa monenmoisia kalatuotteita. Erityisesti lohiruusukkeet ovat jääneet mieleen, mutta löytyy toki myös esim. sekä raakaa kalaa että savukalaa.

Kiviniemen Kalapuohi

Näkymä rannassa on viehättävä, sekä itse rannalla olevat majat että veneet satamassa, ja tottakai itse meri. Oulun seudultahan löytyy myös todella monia uimarantoja meren ääreltä, niitäkin varmasti tänä kesänä vielä kierretään.

Kellon Kiviniemi

Kiviniemen kalasatamassa

Kiviniemestä suuntasimme vielä läheiseen Virpiniemeen. Siellä pääsimme taas gofltunnelmiin. Kenttä on suuri, mutta Virpiniemestä löytyy todella paljon muutakin. Se on oikea urheilukeskus kauniissa maisemassa, enkä itsekään tiedä sen kaikkia mahdollisuuksia.

Virpiniemessä

Joka tapauksessa tarjontaa on kaikkina vuodenaikoina. Pihapiirissä on kahvila-ravintola ja urheiluopisto sekä vieressä liikuntahalli. Heti parkkipaikalta pääsee maastopoluille, talvisin hiihtoladuille. Itse pidin ratsastamisesta läheisellä tallilla muutama vuosi sitten.

Tämä on varmasti etenkin monen oululaisen liikkujan mielikohde!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *