Nepalilaista ruokaa kotiin kuljetettuna Saurahasta Oulussa

Itse en ole Oulussa sijaitsevan nepalilaisen ravintola Saurahan kotiinkuljetuspalvelua kokeillut, koska asun Limingassa. Oululainen ystäväni kuitenkin kehui tätä mahdollisuutta.

Kävin Saurahassa ystäväni kanssa lounaalla ennen kuin koronarajoitukset tulivat. Ennätinkin silloin kuvata tämän jutun kuvat. Näitä voi fiilistellä siihen saakka kunnes ravintolaan taas paikan päälle pääsee. Minulla oli jo kauan ollut tavoitteena testata Saurahaa, sillä sitä on todella paljon kehuttu.

Ravintola oli jännässä paikassa ja tunnelmallisesti sisustettu. Lounaskin tuotiin pöytiin tarjoiltuna ja käydessämme palvelu oli nopeaa. Erittäin maistuvia ruokia naan-leipineen. Saimme rauhassa vaihtaa kuulumiset ruokailun lomassa.

Ravintola Sauraha jäi houkuttamaan käydä muulloinkin kuin lounasaikana. Ravintolan sivuilla kerrotaan, että kokeilla on yli 20 vuoden kokemus perinteisestä nepalilaisesta keittiöstä.

4 vastausta artikkeliin ”Nepalilaista ruokaa kotiin kuljetettuna Saurahasta Oulussa

  1. Jäin kaipaamaan jutussa katsausta työntekijöiden olpihin, jotka ovat useimmiten Suomen nepalilaisisssa ravintoloissa heikot. Osa puhuu jopa ihmiskaupasta. Ehkä ihminen kokkaa parempaa ruokaa riistettynä?

  2. Sauharan sisustus on säilynyt muuttumattomana yli 40 vuoden ajan. Tiloissa oli -78 lähtien pizzeria Vesuvio, joka oli Oulun ensimmäisiä känkkylöitä. Entisaikaan pizzat olivat laadultaan aivan eri tasolla kuin nykyisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *