Pii Poon LEGO-tapahtumassa Oulussa

Olimme ystäväni kanssa liikkeellä autotapahtumassa Oulussa ja päätimme samalla reissulla käydä myös Pii Poon LEGO-tapahtumassa Areenalla. Olin jo viime vuonna kiinnostunut tapahtumasta ja odotin innolla hienoja taidonnäytteitä.

Näyttely olikin iso ja tila jo täynnä lapsiperheitä. Rakentajat olivat paikalla esittelemässä luomuksiaan. Legoja oli myös myytävänä. Rakentamiselle oli isot pöydät, joissa oli valtavasti palikoita. Lapsia näytti kiinnostavan.

Mieletöntä, mitä kaikkea legoista oli rakennettu. Erityisesti mieleeni jäi huvipuisto!

2 vastausta artikkeliin ”Pii Poon LEGO-tapahtumassa Oulussa

    • Kiva juttu, että tykkäsit kuvista! Olen hieman vähentänyt niiden laittoa, mutta hyvä tietää, että saisi olla enemmänkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *